0 items - 0.00lei 0

Despre mine

Povestea mea

Bun venit în Codru

'.esc_attr__('image', 'camelia').'

Servus,
Eu sunt Codruța Romanța. Am descoperit pasiunea pentru modelaj în urmă cu aproximativ opt ani, când totul a început mai mult în joacă. Cu timpul din dorința de a dărui celor dragi cadouri originale, făcute de mine am luat lucrurile în serios. Așa s-a născut Meșterit de Codru.
Meșterit de Codru a apărut din dorința de a face cadouri unice, deosebite celor dragi. Apoi cu timpul a devenit terapie, un mod de exprimare și de puțin timp a devenit un al doilea loc de muncă, mica mea afacere unde investesc o mare parte a orelor din noapte și mult suflet.
Produsele Meșterit de Codru prind viață într-un mic atelier din Reghin, oraș al viorilor, unde meșteresc produse diverse din pastă polimerică. Accesoriile și bijuteriile realizate de mine sunt în serie limitată.
Pentru cei care nu cunosc detalii, lutul polimeric este un material elastic, care se modelează și care după ce a prins forma dorită se introduce în cuptor pentru a deveni un produs final, rezistent.
Aici vei găsi cadouri atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, potrivite pentru diferite evenimente din viața ta: nuntă, botez, zile de naștere. Fie că e vorba despre bijuterii, căni, lingurițe, mărturii, tablouri pentru nou născuți ori alte idei faine de pus în practică!
Inspirația se naște din lucruri mărunte, precum fericirea, din tot ce ne înconjoară. Tebuie doar să deschidem ochii și să o lăsăm să-și facă loc în mintea și sufletului nostru.

image
0
Clienți fericiți
image
0
Colecții

Recenzii

testimoniale

Mă bucur că am descoperit Meșterit de Codru. Produsele sunt frumoase, au ajuns la mine în siguranță și sunt frumos ambalate.
Cu siguranță o să revin pentru o nouă comandă.

Georgeta C.

Meșterit de Codru este locul de unde pot să găsesc cadouri altfel pentru cei dragi. Am cumpărat pentru prietenele mele câteva perechi de cercei, iar reacția lor a fost peste așteptări.

Simona T.

Prețuri bune și livrare promptă. Produse frumos finisate ,cu un design special.

Carla M.