0 items - 0.00lei 0

3 motive pentru a cumpăra mărțișoare lucrate manual

Mărțisoare lucrate manual

Dacă te numeri printre cei care preferă mărțisoare lucrate manual ai din partea mea toată aprecierea.

Produsele lucrate manual au ceva aparte, aduc cu ele zâmbet, culoare și bucurie în sufletul celor care le primesc. Astăzi vorbim despre mărțisoarele lucrate manual.

Fiecare astfel de produs poartă cu el amprenta creatorului și spune o poveste. O poveste a orelor din spatele unui mic simbol al primăverii, pe care îl vei purta cu drag în piept.    

De ce să cumperi mărțișoare lucrate manual? Îți las aici 3 motive, pe care eu le consider importante atunci când ești în cautarea de mărțișoare.

mărțișor buburuză

  1. Mărțișoare de purtat tot anul

Odată cu primăvara mulți dintre noi devenim preocupați de procurarea mărțișorului, simbol al primăverii, al binelui și belșugului.

Nu-i așa că atunci când dăruiești un mărțișor îți dorești ca acesta să nu fie văzut doar ca pe o banală atenție? Ci ți-ai dori, poate, să oferi alături de acest simbol al primăverii, o amintire plăcută. O amintire colorată, care nu va fi  uitată într-un sertar după terminarea sezonului.

Așadar, majoritate mărțișoarelor create de Meșterit de Codru sunt potrivite pentru a fi purtate tot timpul anului. Purtate în așa fel încât să accesorizeze ținuta doamnelor.

2. Fiecare mărțișor este unic și poate fi personalizat

Fiecare produs lucrat manual, fiecare mărțișor este unic, reprezentând o formă de artă. Majoritatea acestor mărțișoare sunt realizate în serie mică, astfel că nu o să le găsești în mii și mii de exemplare.

Ba mai mult, alegând mărțișoare lucrate manual există posibilitatea ca acestea să fie personalizate pe placul tău, indiferent că e vorba de mărime, formă, culoare ori adăugarea unor cuvinte.

Poți uita de mărțișoarele făcute-n serie, impresionându-ți colaboratorii, colegii ori angajații folosind cadouri corporate. Cu siguranță cei care realizează mărțișoare personalizate îți pot face o ofertă potrivită cererii tale.

3. Susținem micile afaceri românești

Pentru a-și face cunoscute produsele, artizanii aleg să-și vândă produsele online. Fie că aleg să le posteze pe grupuri de facebook cu specific ori aleg varianța unui magazin propriu online, cumpărând de la aceștia eviți aglomerația de la tarabe.

Pentru a avea la început de martie mărțișoare lucrate manual, artizanii încep munca la acestea încă din primele zile ale noului an. Cei care realizează mărțișoare din fimo/lut polimeric, nu au o muncă deloc ușoară pentru că pe lângă modelarea produsului intervin alte etape necesare de parcurs.  Coacerea și șlefuirea mărțișoarelor, lipirea acului de broșă… Apoi punerea lor pe cartonașe și realizarea a sute de fundițe pentru șnururile alb-roșu. Toate astea necesită timp.

În spatele unui mărțișor lucrat manual se află multă strădanie, se află câteva ore bune de muncă. Și dacă te gândești că se vor îmbogăți din asta, te înșeli.  Își vor plăti materia primă, curentul folosit, taxele și impozitele, iar la final, când trag linie prea puțin rămâne pentru a putea răsplăti și munca lor.

Dar picătură cu picătură se umple paharul. Și cu fiecare mărțișor cumpărat de la un artizan, susținem mica lor afacere…

Add Comment