Cum ne poate aduce o pereche de cercei starea de bine?

Cu toții avem zile mai gri… Altele ne sunt mai roz, colorate, dar important este cum reușim să trecem peste ele, să facem față încercărilor. Trăim deseori stări care de cele mai multe ori sunt greu de înțeles.

Atunci când mă încearcă fel de fel de sentimente, când poate nu am mereu zâmbetul pe buze… Mă uit în oglindă! Mă privesc preț de câteva clipe și încerc să identific sursa problemei. Continui să-mi privesc fața, poate uneori prea obosită… Iar atunci când nu-mi prea place ce se vede încerc să mă ajut. Dacă noi nu ne dăm o mână de ajutor, cine altcineva să o facă?! Trebuie să ne îngrijim de sănătatea noastră fizică și mentală!

Când lucrez de acasă, petrec multe zile între patru pereți. Și în astfel de situații mă ajută mult să-mi pun la punct stare de spirit folosind câteva accesorii. Așa că am mereu la îndemână un ruj, un creion de ochi și o pereche de cercei, lucruri pe care în ultima perioadă am îndrăznit să le folosesc zilnic. Indiferent de ținuta aleasă în ziua respectivă, fie că poate aleg să stau mai mult în pijamale, aceste aspecte sunt esențiale ca starea mea de bine să fie la locul ei.

Iubește-te!

Codru

2 Comments

 • badin.ro
  Posted ianuarie 28, 2023 9:30 pm

  Tocmai cautam aceasta informatie de ceva vreme. Dupa 6 ore de cautare continua pe Google, in sfarsit am primit-o pe site-ul tau. Ma intreb care este lipsa strategiei Google care nu plaseaza acest tip de site-uri informative in fruntea listei. In mod normal, site-urile de top sunt pline de gunoaie.

  • Romanta Codruta
   Posted februarie 1, 2023 8:23 am

   Ehe… Doar Zeul Google stie ce strategie are! Multumesc pentru lectura!
   Ganduri faine

Add Comment